Nana Dall

+45 22 77 84 62

nd@nanadall.dk

www.nanadall.dk

Styrket Borgerkontakt er et koncept jeg brænder for. I al sin enkelthed og med simple metoder kan man nedtrappe og forhindre tunge og drænende konflikter med borgeren. Dette skaber både en bedre oplevelse for den ansatte, men bestemt også for borgeren.

Jeg har været med fra starten af i udviklingen af Styrket Borgerkontakt i Danmark. Fra 2009 hvor det var et nyt koncept fra Holland, til nu hvor flere kommuner og hospitaler har fået integreret og spredt metoderne i deres organisation. Jeg har dermed arbejdet og undervist i konceptet i flere år og finder det stadig yderst interessant og relevant. Hvordan enkelte ord, spørgsmål eller vendinger kan influere en samtale, og hvordan man, ved at bruge nogle simple og gode metoder, kan skabe en bedre kontakt ansat og borger imellem, er medrivende.

Jeg er Kaospilot fra Århus, Cand. Mag. Psyk. fra Roskilde Universitet og uddannet Konfliktmægler hos Center for Konfliktløsning. Derudover er jeg certificeret i Ikke-Voldelig-Kommunikation, og i Peace And Conflict Transformation fra Basel Universitet. Jeg har været ansat hos Viemose i knap 3 år og arbejder nu i eget firma hvor konfliktmægling, håndtering af vanskelige situationer, undervisning og rådgivning indenfor dette felt er i fokus

Nana Dall

Nana Dall