Specialkursus i Styrket Borgerkontakt og Specialseminar om Tryk & Træk

Specialkursus i Styrket Borgerkontakt
  

Vi tilbyder nu, for anden gang, et specielt semi-åbent 2-dages kursus i Styrket Borgerkontakt.

Kurset vil i høj grad ligne det, I kender fra de interne træningsforløb, men naturligvis med inddragelse af de nyeste erfaringer, materialer og øvelser.

 

Ved at deltage på et åbent kursus sammen med deltagere fra andre forvaltninger og andre kommuner får man den ekstra fordel at kunne dele erfaringer på tværs og se metoden anvendt i forskellige sammenhænge.Seminaret henvender sig primært til medarbejdere i de afdelinger, der ér gået i gang med at anvende Styrket Borgerkontakt.
 

Kurset løber over to dage med overnatning på Kaløvig Center og gennemføres første gang allerede den 28. til 29. september 2015.
 

Pris pr. deltager er kr. 8.650,- ex. moms,  inkl. ophold, forplejning og materialer.
 

Specialseminar i Tryk & Træk
 

Med et ekstra fokus på en af metoderne i Styrket Borgerkontakt, har vi udviklet et 1-dags specialseminar, hvor vi går i dybden med og træner grebene i Tryk & Træk, og deres anvendelse i hverdagen.Du vil blive endnu klogere på konfliktmægling og få endnu bedre følelse med Tryk & Træk, samt hjælp til at guide dine kollegaer i en mere konfliktnedtrappende kommunikation.
 

Seminaret er åbent for alle, der har deltaget i et Styrket Borgerkontakt-træningsforløb, så der vil blive rig lejlighed til erfaringsudveksling på tværs af forvaltningsområder, samt at se grebene anvendt i forskellige sammenhænge.Seminaret gennemføres første gang d.16 november fra kl.10-16.30, 2015 på KaløVigCenter.Prisen pr. deltager er kr. 3.750,- ex. moms, men inkl. ophold, forplejning og materialer 

 

Tilmelding

 

 

Tilmelding til kursus og seminar på hans@styrketborgerkontakt.dk eller på tlf. 23 42 40 10.

 

Der er begrænset antal pladser, som fordeles efter først til mølle-princippet.

 

I er selvfølgelig velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål – f.eks. om evt. rabat ved tilmelding af flere på én gang 🙂

SBk_logo_MOffice25_sort