Lene Warming

+45 28 26 18 00

lene@styrketborgerkontakt.dk

www.warminghus.dk

Jeg arbejder som proceskonsulent og mediator med udgangspunkt i mit personlige firma, WARMINGHUS.

I mine yngre konsulentdage var jeg en del af VIEMOSE’s daværende firma Amphion. Sidenhen er vejen gået forbi Nellemann Konsulenterne i Allerød og senere KaosPiloterne i Aarhus. De seneste 11 år har det selvstændige liv med primære kunder indenfor det offentlige Danmark været min skønne bane.

Med en cand.comm.-uddannelse i rygsækken – bl.a. suppleret af en mægleruddannelse fra Center for Konfliktløsning samt en uddannelse i Systemisk Konsultation – er dialog og relationer sat i centrum.

Jeg er optaget af måden. Måden vi kommunikerer med hinanden på – også når det er vanskeligt. Måden vi får formidlet en beslutning på – også når den går imod det ønskede. Og ikke mindst måden hvorpå vi får mødt hinanden ligeværdigt i denne kommunikation.

Vi kan ikke styrke en borgerkontakt uden at arbejde med måden, vi selv er i kontakt med borgeren på. Det bringer vores egne personlige kommunikationsvaner i spil. Vores egne foretrukne måder at være etiske og professionelle på. Både de bevidste og ubevidste – på godt og ondt.

Derfor finder jeg stor mening i at arbejde med Styrket Borgerkontakt. Jeg ser, at metoden, tankegangen bag og træningen leverer et værdifuldt bidrag til den enkeltes personlige overvejelse: Hvordan møder jeg min borger ligeværdigt og ordentligt – og hvordan kommer det konkret til udryk i kontakten og dialogen, så det hos borgeren kommer til at gøre en vigtig forskel? Det er hér, det starter.

Lene Warming

Lene Warming